I kveld kan du se lesjaverkinger på skjermen.

Da sendes episoden av «Sinnasnekker´n» som ansatte i Thøring hyttefabrikk er med i . «Thøringene» hadde som oppdrag å sette opp et tilbygg, som skulle fungerere som nytt bad.

- Det var spennende om mur og røropplegg passet sammen med det som vi hadde laftet, sa Torbjørn Thøring, sa Vigga intervjuet karene tidligere i år.

De karakteriserer oppdraget som spennende og annerledes.

Akvarium og søppel

Familien som får hjelp av «Sinnasnekker» Otto Robsahm bor på Stange, i et hus mor i familien kjøpte for sju år siden. Tvnorge skriver at Nina hadde en drøm om det gode livet på landet, og etter noen år flyttet også samboeren Birger inn sammen med henne. Drømmen er fremdeles langt unna en realitet, siden huset ikke er nevneverdig oppgradert siden 1800-tallet. De har lagt inn vann ved hjelp av provisoriske løsninger, men har dusj på kjøkkenet og utedo. I tillegg bugner huset av akvarier og ekstreme mengder søppel! Sønnen til Nina har ikke eget rom, siden alle rom er overfylt av en masse unødvendig rask. Nina og Birger er så langt nede at de ikke lenger prater med hverandre, bortsett fra den daglige kranglingen.