Noe for enhver smak

Fra nyhetsbildet tar revyen for seg i stor grad lokale saker fra Lesja, men går også gjennom temaer som har preget resten av landet, og til og med hele verden. 2017 har vært preget av krenkelser i media, særlig i forbindelse med #metoo-kampanjen, noe som Lesjarevyen ikke nøler med å ta for seg.

Lokale saker fra det siste året som jakten på hunden Oluf, Sommertoget, Levande Lesja og ikke minst den politiske situasjonen i bygda førte til flere høydepunkter i årets revy. I tillegg tar den også for seg stadig aktuelle temaer som toalettbesøk dagen derpå, det å være enslig røyker ute om vinteren, og kjærestepar som har det «helt greit».

Selv om mye av manus er basert på Lesja og tilstandene der, så behøver man ikke å bo i kommunen for å sette pris på humoren.

Stødige i replikken

Blant de medvirkende skuespillerne var Erland Hareland årets fersking, og debuterer som revyartist på Lesjarevyen. Han lever likevel godt opp til sine medskuespillere, som han til tider også overgår. Nykommeren klarte å sette fyr i publikum med sin tolkning av Stein Arild Noren.

Dette er en gruppe som klart trives på scenen, og byr på festlige innslag med et frodig rollegalleri som drar i smilene og kiler lattermusklene til publikum.

Reiste over 70 mil for å se på

Det var ikke mangel på publikum under premieren, og både latter og applaus runget i salen gjennom hele showet. De var i stor grad fornøyde med forestillingen, og synes den generelt sett var kjempebra med jevn flyt og lite dødtid.

Blant publikum var Jenny Imenes Nyløkken, som hadde reist over 70 mil for å se på revy. - Jeg har flyttet vekk fra Lesja, men kommer alltid tilbake for å se på revy. Detter er årets høydepunkt! Forteller Nyløkken, som var svært imponert over årets innsats.