Ribba er fortært, nyttårsrakettene er skutt opp, og hverdagen er i full gang igjen. Vi retter blikket inn i et nytt år, men det er også lov til å se tilbake på det vi har opplevd i 2010. Det siste har vi gjort i denne utgaven av Vigga. Mye har skjedd på både godt og vondt de siste 12 månedene, men vår årskavalkade kan konkludere med at innbyggerne i Lesja, Dovre og Sel har mye å glede seg over.

Kultur og idrett er to områder som har framhevet seg i Nord-Gudbrandsdalen i 2010. Både Lesja og Sel har kunnet åpne hver sine nye kulturhus, og i begge har det allerede vært stor aktivitet. I tillegg viser et tilbakeblikk at utøvere fra våre tre kommuner har hevdet seg helt i toppen i sine idretter, og mye edelt metall har fylt bagasjene hjem. Vi har kunnet glede oss over alt fra OL-gullet til Tora Berger i Vancouver til NM-, EM- og VM-gull i dans, hopp og ridning, samt en rekke topplasseringer i ski- og skiskytterrenn rundt omkring i landet.

Ser man framover er det mange saker det blir spennende å følge i 2011. Debatten om legevaktsamarbeid og ambulansesituasjon blir med over i det nye året, og det samme blir spørsmålet om hvor Minera skal ligge. I tillegg regner vi med at vi får oppleve flere gledelige stunder med lokale aktører innen både idrett og kultur.

Vi i Vigga ønsker våre lesere et riktig godt nyttår og håper vi både ser og hører fra dere i det nye året.