Torsdag skjøt hun fullt hus i Östersund, og tok en knusende seier i det første individuelle verdenscuprennet. Fullt hus er ikke dagligdags selv for skiskytterdronninga, som forteller at hun trives best under press.

- Jeg trives godt under press. Når jeg havner på sisterunder sammen med andre, det synes jeg er artig, sa hun til VG Nett.

Hun har slått fast sitt mål i år, å vinne verdenscupen sammenlagt. Det er en meritt hun enda har til gode, i sin til nå glitrende karriærre i skisporet.

Første fall

Til torsdag hadde hun 16 enkeltseiere i verdenscupen. En av de sterkeste konkurrentene har vært tyske Magdalena Neuner, som la opp i fjor.

Lørdag tok hun sin 17. seier, til tross for én strafferunde og et fall bare noen hundre meter før mål. Sprinten på lørdag var første løpet i karrieren sin Berger fikk kle seg med den gule ledertrøya.

- Det er veldig artig å få lov å gjøre det. Det skal bli kjekt, sa Berger til VG Nett.

Start på torsdag

Berger toppet helgen på søndag, da tok hun sin tredje seier i Östersund under jaktstarten. Hun hadde et fall også i dette løpet, men det stoppet ikke Berger. Hun gikk i mål med én bom på siste skyting, hele 29,8 sekunder foran nummer to, Darja Domratsjeva fra Hviterussland.

Hun holdt et imponerende tempo både i løypa, og på skytingen.

- Jeg la inn et fall i dag også. Jeg klarer visst ikke svinge lenger, sa verdenscuplederen spøkende til NRK.

Neste verdenscuprenn er allerede i helga i Hochfilzen i Østerrike, med start på torsdag, 7,5 kilometer sprint. Fredag er

det jaktstart og lørdag er det stafett. Da er det to mulige medaljesjanser for Tora igjen, og det gjenstår å se om hun leverer like bra som i helga.