Follebu fikk større motstand enn de kanskje hadde regnet med da de møtte Dombås til kamp på Snipen denne helga. Sist de to lagene møttes ble resultatet 7-0, til feil lag, så det var et revansjelystent Dombåslag som sto klare ved avspark i fin septembersol.

Rødt kort til Randen

Follebu tok tidlig ledelsen, og stillingen sto lenge 0 – 1, i en kamp som opplevdes langt mer jevnspilt enn sist de to lagene møttes. Jonas Myhren Randen fikk først ett gult kort, og måtte gå av banen etter å ha fått rødt kort midt i andre omgang.

Dombås kjempet de siste tjue minuttene med en mann mindre. Follebu hadde en stor målsjanse, der Dombås klarerte ved Martin Lindsø, etter at minst fire spillere, fra begge lag, hadde hatt ballkontakt etter en glipp fra keeper Espen Lillesæter, som ellers gjorde en god kamp.

Scoring ved Myrhaug

Det var kun få minutter igjen av kampen da Christian Myrhaug fikk nettkjenning. Med 1 – 1 på resultattavla våknet håpet i hjemmelaget, og irritasjon hos motstanderne, så det ble noen intense minutter i innspurten, med høy temperatur både på banen og på sidelinja. Et titalls personer hadde møtt opp for å heie gutta frem.

Uavgjort som smakte seier

- Det må både mirakler, sensasjoner og undre til for at vi forlater Snipen stadion med tre poeng, uttalte kaptein Erik Vadet i kampprogrammet før kampen. Og nettopp derfor smakte kanskje det ene poenget de fikk med seg ekstra godt? Nesten som en seier?

Gutta fra Dombås jublet hvert fall helhjertet etter å ha spilt 1 – 1 mot Follebu, og følelsene i det andre laget var ut fra reaksjonene å dømme like sterke, bare med negativt fortegn.