Den prestisjefylte konkurransen er på siste dagen i dag, og klokken 19.30 norsk tid var det finale i slopestyle på snowboard. Ulsletten hadde følge med lagkameratene Ståle Sandbech og Torstein Horgmo i finalen. Det var kun Sandbech som klarte pallplassering, med en solid sølvmedalje.

Ulsletten mistet hjelmen på det første hoppet i første runet, og hoppet da på kun to av tre hopp. Det andre runet så bra ut, helt til han falt under landingen på det siste hoppet. I det tredje og siste runet falt Ulsletten under landingen av det andre hoppet, og kjørte forbi det siste hoppet.

Hans beste poengsum var midt på treet, 47,33 av 100 mulige. Flere løpere falt under landingene, blant annet en av favorittene Sage Kotsenburg, som havnet på en 5. plass til slutt.

Sandbech tok sølv med 95 poeng, kun ett poeng bak canadiske Mark McMorris. Canadieren er gullvinner i slopestyle for tredje gang i X-games, og tok sitt femte X-games gull totalt. I tillegg har han flere sølv- og bronsemedaljer i konkurransen.

Ulsletten er med i X-games for andre gang. Konkurransen regnes som en de største innen ski og snowboard, og flere av utøverne priser medaljene her høyere enn VM.  Det er ingen kvalifisering til konkurransen, utøverne blir invitert etter prestasjonene i inneværende sesong.