Start på nytt læreår
18 lærlingar er knytt til Lærlingkontoret Gudbrandsdal. Det er rekord.

1.rekke, frå venstre: Ruth Øien Mæhlum, dagleg leiar Thon Hotel Otta – Dan Robin Leirvåg, kjøkkensjef Vianvang – Eivind Volden, kokkelærling Furuhaugli Turisthytte - Christina Haugerud Ellingsen, reiselivslærling Rondane Høyfjellshotell – Silje Marie Ulsand Brekken, kokkelærling Lemonsjø Fjellstue – Elisabeth Døhlen Wang, reiselivslærling Lemonsjø Fjellstue – Lisbeth Risheim, kokkelærling Bessheim Fjellstue – An-Magrit Bjørnerås Langøien, kokkelærling Vianvang, Livia Hølmo Sauter, reiselivslærling Fjellmuseet i Lom – Sindre Kristiansen Ruste, kokkelærling Vianvang – Arne Brimi, Vianvang – Ragnhild Sjurgard, vert Bessheim Fjellstue – Tor Ivar Furuset, kokk/vert Lemonsjø Fjellstue.
2.rekke, frå venstre: Ole Petter Christensen, dagleg leiar Rondane Høyfjellshotell – Jeanette Christoffersen, kokk Sundheim – Lisa Gilje Pedersen, bakerlærling Bakeriet i Lom – Hans Bjørnstad, kokkelærling Thon Hotel Otta – Stian Kronstad Baukhol, kokkelærling Pillarguri Kafe – Mikkel Brekke, bakerilærling Bakeriet i Lom – Hans Hesthagen, bakerilærling Bakeriet i Lom – Oskar Devig Olsen, kokkelærling Bessheim Fjellstue – Niklas Waade Sørnes, kokkelærling Brimi Fjellstugu – Anette Lyngstad, lærling institusjonskokk Sundheim – Terje Storødegård, baker Ødegaarden Baker.
3. rekke frå venstre: Thomas Fransplass, kokk Pillarguri – Bjørg Aaseng Vole, dagleg leiar opplæringskontoret – Bjørn Ekerbakke, kokk Bessheim Fjellstue – Inger Lise Vorkinn, kokk/dagleg leiar Furuhaugli Turisthytte.
Foto: Arve Danielsen / Fjuken Oppdatert:
Publisert: Oppdatert: