Fra nyttår overtok de caravanplassen ved det tidligere hestesenteret på Bjorli. De nye eierne av stedet, som nå har nytt navn, er en familiebedrift. Asbjørn Velure og Laila Brøste har sammen med med sønner og svigerdatter, Jonas Brøste Velure, Bård Brøste og Melissa Skeie Brøste, investert i caravanplassen midt i Bjorli sentrum. Bjorli feriesenter overtar bedriften fra Jan Erik Lehre, som har drevet campingplassen på bygslet grunn fra Velure og Brøste.

I dag er det 70 plasser. I tillegg er det ei hytte og et internatbygg, eller motell, med plass til rundt 25 personer. Dette bygget trenger en vennlig hånd og en malerkost, og er noe av det første de skal begynne med.

Oppgradering

- Vi kommer til å gå ut med tilbud til skoleklasser og grupper, og vi skal ha samarbeid med klatreparken Høyt og Lavt, forteller Brøste.

De har planer om en del oppgradering når vinteren er over. Sanitæranlegget skal oppgraderes på lang sikt. Det skal dreneres, og lages flere grøntområder for å gjøre det triveligere.

- Vi må høre hva de som bruker plassen ønsker, sier Brøste.

En av vogneierne på plassen har vært der siden starten i 1992. Velure sier de også skal se på muligheten til å få plass til bobiler og telt.