Nå for tiden er det stor aktivitet på Dombåstun. Der er Dovrebygg  i gang med å restaurere gamle hotellrom om til flunkende nye. I dag er det daglig leder i Dovrebygg, Noralf Sandal og sønnen Øystein Bjørkheim, lærling for Lesja Dovre Elektro , som står for arbeidet. Vanligvis bruker det å være en mann, men i dag hjalp sønnen til. Motivasjonen er på topp og klassikeren I get around av The Beach Boys spilles høyt i hele fløyen.

– Vi skal bygge om tre fløyer totalt. I fjor vinter gjorde vi oss ferdig med nabofløyen. Nå holder vi på restaurere fem bad, og det blir bygd et ekstra bad i tillegg, sier han når vi sitter inne i det som skal bli et familierom.

Rommet, som snart blir et familierom har egentlig aldri vært brukt til noe spesielt, forklarer Sandal. Rommene som bygges nå, ligger eksotisk til med naturen som nærmeste nabo.

– Det er veldig fin utsikt her, understreker han.

I fløyen som Dovrebygg restaurerer blir det tolv rom.

– Vi driver med oppbygging av badene her nå. I tillegg gjør vi også arbeid med det elektriske. Derfor henger det litt ledninger ut fra veggene.

Til neste sesong forventer Sandal at rommene er klar til gjester. Nå for tiden er det store glass på veggene, men etter hvert skiftes de ut med små vinduer, isolasjon og treverk. Den fløyen det foregår aktivitet på, begynte Dovrebygg AS med for omtrent tre uker siden.

– Jeg har hørt fra folk på Dombås hotell at de er positivt overrasket med hvordan rommene kommer til å se ut.