Dombås fikk lekt seg på banen lørdag kveld, da A-laget hadde nok en hjemmekamp i 5. divisjon. Hjemmelaget møtte Snertingdal/Redalen, som viste seg å være et lett bytte for karene fra Dombås.

I løpet av første omgang hadde Dombås allerede sikret seg to mål mot bortelaget, som fikk liten tilgang på ballen i løpet av hele kampen. Marcus Ruset scoret det første målet for Dombås allerede 15 minutter inn i kampen, og det tok ikke lang tid før det andre målet var i boks.

Til tross for to solide scoringer holdt Dombås det gående inn i andre omgang, og mistet ikke grepet selv om seieren så ut til å være i sikte. Sommervarmen var ikke nok til å slå ut dombesingene, som sikret seg ytterligere tre mål i andre omgang, og dermed endte kampen 5 - 0 til Dombås.

Kampen var langt fra jevn, og bikket stadig i Dombås sitt favør, som tviholdt på ballen gjennom store deler av kampen. Med presise sentringer og lekne driblinger viste Dombås at de var overlegne ovenfor Snertingdal/Redalen.

– Det var en brukbar treningsøkt mot et relativt svakt Snertingdal/Redalen, forteller en overlegen Marcus Ruset etter at kampen var avgjort.

Snertingdal/Redalen 2 lå allerede nederst på tabellen for 5. divisjon menn avdeling 01, med 0 poeng. Dombås lå på en 9. plass med 4 poeng, men etter kveldens kamp sikret de seg 3 poeng til, og havner dermed på en 5./6. plass like ved Vardal.

Målscorere under kampen var Marcus Ruset, Jørn Brekken, Knut Kveum, Olav Dalum og Sindre Flateng.