Aspirantskytteren, fra Dovre og Dovreskog skytterlag, deltok i helgen på stevner i Jondalen og Flesberg, og vel så viktig som egne resultater, var at han møtte de to foregående årenes skytterkonger, Knut Erik Svarstad og Hans Kristian Wear. De to skytterkongene var heller ikke snauere enn at de satte navnetrekket sitt på skyttercapen til sin unge fan.

Ligger an til finaleplass

Ellers er det flere skyttere fra distriktet som har lagt inn gode søknader for finaleplass i barometerskytingen, i form av flotte skyteresultater. Tore Hagestande fra Lesja skytterlag var også med i Jondalen og Flesberg, og fikk med seg 245 fra Flesberg og 246 fra Jondalen. Med 99 på begge finaleskytingene, ble det også gode plasseringer i mesterskapene, med en åttendeplass i Jondalen som den beste.

Kun ni skudd anvist

Kristiane Selsjord fra Lesja skytterlag og Bjørn Erik Ulheim fra Dovre og Dovreskog skytterlag leverte gode serier på Nora i helgen. Begge skjøt 249 på 25-skudden. Bjørn Erik fulgte opp med fullt hus på omgangen, noe som holdt til en femteplass, mens Kristiane fikk 98 og kom på syvendeplass. Bjørn Erik skjøt også de to andre stevnene som tilhørte trippelstevnet i Nord-Østerdalen, og endte på 344 på Narjord, med 247 på innledende skyting, samt 339 i Dalsbygda, med 240 på 25-skudden, da kun ni av ti skudd ble anvist på grunnlaget.