Etter 12 starter uten seier, smakte det nok ekstra godt å kunne klatre øverst på seierspallen. Julie og Miranda startet med 140 meter tillegg, og konkurransen var knallhard med hele 11 ekvipasjer med i løpet.

Må holde igjen

- Jeg passerte sistemann på tur ut av siste sving. På oppløpet kom det en annen ekvipasje opp på siden av oss, men denne fikk galopp og måtte sakke akterut, forteller Julie.

Miranda hadde en galopp underveis, noe som i følge den unge kusken fort kan skje når ponnien blir ivrig.

- Hun har lett for å bli litt ivrig, og da må jeg passe på å holde henne igjen slik at hun ikke begynner å galoppere. Stort sett vet hun at hun ikke skal galoppere når hun har vogn på, sier Julie.

Og det er kanskje ikke så rart at Miranda har lyst til å galoppere, for hun har blant annet vært med i Skandinavisk mesterskap i galopp for ponnier og har en veldig rask galopp. Nå er det imidlertid travløp hun blir brukt til, selv om Julie har lyst til å prøve henne i galoppløp dersom det blir anledning til det.

Lærer masse

Julie får låne Miranda for å kjøre løp med henne, og har trent med henne siden oktober i fjor.

- Jeg trener Miranda annen hver dag, og bytter på å ri og kjøre henne. Det er viktig å ikke trene for mye slik at hesten blir lei, forklarer hun.

Julie synes det bare er moro med alt arbeidet som følger med hesteinteressen, og har planer om å fortsette å kjøre trav, også med stor hest etter hvert.

- Derfor er det fint at jeg har to veldig forskjellige hester å kjøre, for da lærer jeg masse. Miranda må jeg passe på å holde litt igjen, mens den andre ponnien, Liss-Sonic, må drives skikkelig hvis den skal gå bra, forteller den unge travkusken, som innkasserte både rosett, dekken, tre poser med sjokolade, en middag for en person, samt et gavekort for seieren på Leangen.