Stor aktivitet i skistadion er ikke positivt bare for de som trener. Trolltun som er nærmeste nabo nyter godt av utbyggingen i skistadion og tidlig snø i løypene.

I helgen var aktiviteten igjen stor  i skistadion. Både Norddalssamarbeidet med 50 løpere fra 11-18 år og  junior/senior samling for skiskyttere fra Team Nord Østerdal samlet I løypene. Og mange av disse bruker Trolltun som overnatting. På nordalssamarbeidet deltar det løpere fra Lom, Dombås, Lesja, Vågå og Heidal. På skiskytersamlingen deltok de to lokale løperne Øystein Ulekliv og Erlend Sverdrup.

Alfa omega

-          Utbyggingen av skistadion og tidlig snø I løypene er alfa omega for oss, sier Siw Anita Killi daglig leder ved Trolltun Gjestegård på Dombås.

-          Da det ble kjent at Dombås haddde søkt om Norgescuprenn i 2011 var det fullt på et blunk her hos oss og det før avgjørelsen var tatt, fortetter Killi.

Når Dombås får renn av den størrelsen gir de store ringvirkninger for hele kommunen. Både overnattingssteder og handelsstanden nyter godt av dette. Det blir en vinn, vinn situasjon for oss, avslutter Killi

Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga