I følge NRK er ikke Tora sikker på hva hun skal gjøre fremover. Det er iallefall liten tvil om at hun etterlater store spor for skiskytterekruttene i Dombås IL å fylle. Kanskje bidrar Tora med veiledning og trening av kommende stjerner?

Etter en medaljerik skiskytter-karriere er det ikke bare merittene Tora vil bli husket for. Hennes omsorg og støtte til andre lagkamerater – hun har ved flere anledninger sagt at stafett av det morsomste hun går – er unik. Er hun i hjemtraktene, er hun ofte med på klubbsammenkomster. Hun har også ved flere anledninger gitt bort klær og utstyr til juniorløperne i Dombås IL. Det er heller ikke uten grunn hun er plukket ut som MOT-ambassadør. Selv med et sterkt konkurranseinstinkt og vinnerlyst, er hun alltid sportslig og høflig overfor motstandere og lagkamerater. Et verdig forbilde for idrettsutøvere, både jenter og gutter.

Og har du ennå ikke opplevd dronninga i konkurransesporet, har du kanskje siste sjansen under NM i Voss til helga. Hvis hun ikke gjør comeback, da.

Takk for innsatsen Tora, kos deg med en vel fortjent ferie! Vigga og leserne våre har hatt stor glede av å følge deg gjennom opp- og nedturer. Mest oppturer.

Se vår Tora-kavalkade i ukens Vigga, torsdag den 27. mars