Debuten startet onsdag med fjelleir, stedets første store arrangement under ny ledelse. Daglig leder Sveinung Lianes var godt fornøyd med ukens fjelleir, som hadde over førti deltagere.

– Jeg er imponert over å ha fått en så fin flokk med personer hit på kort tid. Det er fjellglade folk, som er tydelig opptatte av å komme ut i naturen. De roser naturen, og vil gjerne komme tilbake senere, sier Lianes.

Om dagene er det utflukter i fjellområdene som har stått på planen. Kveldene på fjelleiren går med på misjonshistorier, musikk, kåseri og sosialt samvær.

– Søndag blir det jo en ekstra spiss på uken, da feirer vi jubileet til Bjorli bibelcamp, som var starten på Bjorliheimen slik den er idag, sier Lianes.

Fredag var gruppa på omvisning på Sagelva Vasskraftsenter, en tur som tydelig engasjerte hos den voksne gruppa. Før omvisningen var de i Brøstdalen, og leiren avsluttes med tur til Alteret lørdag, og jubileum søndag.

Foto: Lokalavisa Vigga
Per Stueflotten fortalte villig om anleggene på Sagelvs underveis i omvisningen. Her fikk deltagerne på fjelleiren lukte på tjære. Foto: Lokalavisa Vigga