Lørdag var siste kvelden, og den populære revyforestillingen har blitt sett av nesten 400 personer i Lesja og Dovre. Med allsang, dyktig toraderspill og sketsjer med sleivspark, har de sjarmert publikum i tre kvelder forrige uke. Loddsalg hører også med, og det ble loddet ut mange flotte premier etter forestillingen.

Mari Duppetittedåre

Prøysen var en av tolkingene til gruppa, som hadde forestilt seg hvordan han hadde skrevet sanger i dag.

– Mari duppetittedåre, har du kjøpt ny iPad, sang Per Nordsletten til Elisabeth Kjønsletten.

Nordsletten skrøt av publikum etter forestillingen.

– Det har vært godt publikum alle plasser, da er det artigere for oss å opptre også. Det er tolvte gangen vi har slik økt med forestillinger, har vi regnet oss frem til, sa Nordsletten.

Rundene med forestillinger blir holdt annethvert år.

Neste tur

Toradergruppa har hatt tradisjoner med turer, særlig for å heie på skikskytter Tora Berger. Nå når hun har lagt opp konkurransekarrieren, har de også heia-banner for broren Lars.

– Hvor går neste tur?

– Vi har ikke noen konkrete planer enda. Jeg håper den går til setra til Helmer Leren, sier Nordsletten lattermildt.

Den kreative og humoristiske gruppa er 20 medlemmer til sammen, hvor siste tilskudd ble medlem like før jul. Marit Ingeborg Lindsø (23) har spilt torader før, og har hatt gruppemedlem Håvard Henningstad som lærer.

– Det er artig å være med, det er en livat gjeng med god humor. Hvis en skal spille må en være med, det blir ikke så en spiller hjemme, forteller hun.