De to bedriftene Lesja Bulldoserlag Storhaug og sønner AS og Torsgård traktor og maskiner AS, har nå fusjonert. Det nye navnet er Lesja Bulldozerlag AS.

De har kjent hverandre hele livet. Derfor syntes de nå det var på tide å slå seg sammen og bli partnere, i stedet for å være konkurrenter. Lesja Bulldoserlag Storhaug og sønner AS, består av Svein Nilsplass, Bjørn Erik Storhaug, Ann Katrin Storhaug og Bernt Erik Storhaug. Torsgård traktor og maskiner AS består av Lars Erik og Håvard Torsgård.

- Vi tar på oss alle mulige jobber innen landbruket, og i tillegg mye innen anlegg også. Om sommeren gjør vi kantslått, graving og greinklipping for å nevne noe, og vinteren går stort sett med til brøyting og strøing. Men det er sommerhalvåret som er de månedene med mest jobb, sier Lars Erik og Svein.

- Det er mange ganger vi kunne tenke oss å gå hjem fra jobben klokka fire, og kose oss litt i solen, men denne bransjen må vi prioritere litt annerledes. Jammen er det godt vi har så snille koner hjemme, sier de.