Fra Dombås deltok to lag på årets Norway Cup i Oslo. Dombås/Dovre G-16 gikk seirende ut som gruppevinner fra sin gruppe, med seier i alle sine kamper i gruppespillet. Da ventet et A-sluttspill for guttene. Eventyret tok slutt i 32-delsfinalen med et 4-0 tap mot Sunndal. Skuffet, men rakrygget måtte de se seg slått av et bedre lag.

- Vi er er glade og stolte av prestasjonene våre i Norway Cup, med et knallbra gruppespill, forteller guttene, og gleder seg allerede til neste år.

Bedre enn myntkast

Dombås/Dovre G-14 kom seg også til et A-sluttspill, etter to seiere og et tap i gruppespillet. Som toer i sin gruppe møtte de Oppdal 2 i sluttspillet, og ble der utslått etter ekstra omganger, med et 1-0 tap.

- Vi er godt fornøyde med årets innstas i Norway Cup. Det er bedre å bli utslått med 1-0 tap, enn ved myntkast, som dette kunne blitt, sier kaptein for Dombås-laget, Jonas Myhren Randen.

Videre til B-sluttspill

Fra Lesja deltok fire lag i årets Norway Cup. Både Lesja/Lesjaskog G-14 1 og 2, hadde en seier og to tap i gruppespillet. Men de gikk videre til et B-sluttspill. Lesja/Lesjaskog 1 tapte der 5-0 mot Vestre Aker og gikk ut i 32-delsfinalen. Lesja/Lesjaskog 2 kom seg helt til en semifinale i B-sluttspillet og tapte den 2-0 mot Abildsø, laget som Dombås/Dovre G-14 slo 2-0 i gruppespillet.

Kom helt til 16-delsfinalen

Lesja/Lesjaskog/Dombås J-16 hadde to tap, en uavgjort og en seier i gruppespillet, men gikk til et B-sluttspill. Der gikk de til slutt ut i 16-delsfinalen mot Aure IL, etter straffekonkurranse. Lesja/Lesjaskog J-14 var eneste laget fra Lesja som gikk til et A-sluttspill, med to seiere og en uavgjort i gruppespillet. I sluttspillet gikk de ut i 16-delsfinalen mot Langangen IL etter et 2-1 tap. Lesja-jentene er stolte over sin innstas i Norway Cup.