-       Jeg er kjempefornøyd med innsatsen, der jeg landet alle tre runnene i finalen, sier Johanne.

På hoppene tok hun switch høyre 540 til en høyre 360, og til slutt en venstre 720.

Skadet

Noen dager før konkurransen kom hun for hardt inn på en rail, og leggen fikk et ublidt møte med stålelementet. Smellen var så hard at hun ikke greide å gå etterpå. Likevel trosset hun smertene, og kom så sterkt tilbake at hun tok førsteplassen i Laax.

- Jeg hadde ikke trodd dette skulle skje etter at jeg skadet meg i Silvaplana for omtrent en uke siden. Det har ikke gått opp for meg ennå at jeg tok seieren, sier Johanne.

Det var 14 damer til sammen i damenes konkurranse, der fem gikk til finalen.

-  Johanne har gjort en kjempeprestasjon. Hun kjører tre gode run uten å gjøre store feil, og alle runnene hennes er bedre enn nummer to sitt beste. Hun kjører solid og har et stort potensiale. Det kule er at hun har slitt med å ta 720 lenge, men på trening de siste dagane har den plutselig bare begynt å sitte. Kjempegøy, sier en fornøyd trener, Kenneth Nordahl Pedersen.

-  Veldig kult

-  Jeg er veldig fornøyd, dette er den største konkurransen i Europa, og det å kjøre mot 86 av de beste i Europa, og ende opp på åttendeplass, er veldig kult, sier Martin Kvatningen.

-  Martin har all grunn til å være fornøyd. Det han kom til finalen blant svært mange gode kjørere og en åttendeplass til slutt er kjempebra. Han var litt uheldig på to run, men dette tar vi som god trening frem mot neste sesong. Jeg er kjempefornøyd med hans innsats, sier en stolt trener.