Del dine ute-opplevelser

Vigga feirer Friluftslivets år 2015 med fotokonkurranse!

I år markeres Friluftslivets år. I den anledning arrangerer Vigga en fotokonkurranse som varer nesten hele året! Lesja og Dovre har flust av muligheter for korte og lengre turer, og vi håper å vise frem et mangfold av aktiviteter og turmuligheter i og rundt kommunene våre.

De eneste kravene vi stiller til bidragene, er at motivet må være utendørs, og bildet være fotografert i inneværende år.

Siste sjanse for å delta i konkurransen er 30. november!

Ellers er det fritt frem, det kan være telttur i hagen, bålkos ved hytta, topptur på ski, bading i bekken, eller kaffepause ved stien.Vi kårer hver måned et knippe månedsvinnere, som deltar i finalen i desember. Vinnerne blir presentert den første avisen i hver måned, fra og med 9. april, til og med 4. desember.

Premie:Vinneren av finalen i desember får en tursekk til en verdi av cirka 1500 kroner,samt gavekort på print av bilde, til en verdi av cirka 1000,- kroner

Bildene bør helst være tatt med et kamera, men mobilbilder kan gå hvis kvaliteten er god. Send bildet til post@vigga.no, senest fredagen før første utgave i hver måned. Merk bildet med fullt navn på fotografen og i hvilken anledning bildet er tatt.Vinneren blir presentert i desember, og sammen med Vigga vil et medlem fra Dovrefjell Fotoforum være med i juryen.

* Bilder som blir sendt inn til konkurransen blir lagret i Viggas arkiv, og kan bli benyttet ved senere anledninger.