Kampen var jevn fra start til slutt, og begge lag møtte hard motstand. I løpet av første omgang holdt ballen seg jevnlig på Brummundal sin side av banen, men lagene delte brodelig på sparkene. Hele 45 minutter inn i kampen klarte Brummundal til slutt å sikre seg det første målet før dommeren blåste til pause.

Allerede 7 minutter inn i andre omgang var ballen allerede inne i Dombås/Lesja sitt mål, og stillingen var 2 - 0 i Brummundals favør. Dombås/Lesja klarte likvel å slå tilbake, og 20 minutter inn i omgangen klarte endelig Dombås-spilleren Nina Sillibakken å plassere ballen i motstanderens mål.

Dombås/Lesja-damene viste dermed at de var med i spillet, og både spenningen og tempoet på banen økte. Kampen fortsatte jevnt som før, med hardt angrep mot Brummundal og enda flere cornere av Dombås/Lesja. Hjemmelaget møtte på hard motstand, og bare få minutter før kampen var i ferd med å runde av lå ballen nok en gang i Dombås/Lesja sitt mål.

#9 Nina Sillibakken sikret Dombås/Lesja sitt eneste mål under kampen på lørdag.
Harde dueller var gjennomgående i løpet av hele kampen.