Fredag var det premiere på High School Musical On Stage, årets ungdomsmusikal i Nord-Gudbrandsdalen.

En fullsatt sal fikk oppleve romanser, intriger og en lykkelig slutt, med dyktige ungdommer på scenen. Musikalen er blitt en kjær tradisjon, og i år var det et generasjonsskifte. De fleste var debutanter på scenen, men det hindret dem ikke i å levere et flott show.

Sjarm og utstråling

Musikalen er skrevet om fra den populære Disney-filmen med samme navn. Som regissør Arild Halvorsen sier, så er den en slags moderne Grease-historie. Med en svært ung musikal-gjeng for året, passer handlingen spesielt godt. Handlingen er lagt til en East High School, der basketlaget Wildcats, teatergruppen og kjemiklassen er sentrale i historien.

Fra start til slutt leverer de dyktige ungdommene et sceneshow fylt med sang, dans og humor, med en solid dose sjarm og utstråling.

– Knallbra

Regionsjef for Nord-Gudbrandsdalen, Ole Aasaaren var imponert etter premieren.

– Dette var knallbra. Dere ga oss en opplevelse som vi kjenner i sjela og i kroppen, sa Aasaaren.

Etter den tradisjonelle roseutdelingen fikk Kristin Haave en ekstra oppmerksomhet. Som leder for ungdomsmusikalen i Nord-Gudbrandsdalen er det hennes siste musikal i år.

Musikalen har seks oppsettinger til i Otta kulturhus, og det er fortsatt ledige billetter igjen til noen av forestillingene.