Johanne Killi tok tredjeplass i damenes konkurranse, bare slått av Sandra Eie og Vilde Johansen.

– Jeg er ganske fornøyd med egen prestasjon. Jeg klarer 720 mye bedre nå, men sliter litt med graben. Jeg kom på tredjeplass, og tror det er mye grunnet graben, sier Killi.

Hun har hatt en god sesong så langt. I forrige uke fikk hun tildelt et stipend på 10 000 kroner fra Olympiaparken og Gd og kåret til Morgendagens utøver sammen med syklisten Tobias Foss fra Lillehammer. Prisen gis til ungdommer som hevder seg både nasjonalt og internasjonalt i idretten sin. Neste konkurranse for Killi er Norgescup Slopestyle i Drammen. En konkurranse dombåsjenta ser veldig fram til.

Nesten for Kvatningen

Klubbkamerat Martin Kvatningen var bare en hårsbredd fra pallplass i Kirkerud, og var en av dem som landet trikset dobbelcork 1260 mute i herreklassen, som telte hele 44 deltagere der Felix Stridsberg vant.

– Jeg er fornøyd med kjøringen min, men det var litt kjipt å komme på den bitre fjerdeplassen, i hvert fall når tredjeplassen fikk tre poeng mer, sier Kvatningen.

Petter Ulsletten var også fornøyd med egen kjøring.

– I finalen tok jeg først double cork 1260 mute, som jeg fikk til bra, bortsett fra at jeg slapp graben litt tidlig. Jeg tenkte derfor at jeg måtte prøve noe nytt for å kunne hevde meg, så da tok jeg double cork 1260 mute til japan. Den landet jeg bra. Selv trodde jeg at jeg skulle kunne hevde meg ganske langt opp, og det var det flere som trodde, sier Ulsletten, som til slutt endte på en syvendeplass.

I følge Ulsletten var det et helt sykt nivå på deltagerne i konkurransen. Adrian Lyngen fra Dombås deltok i eldre junior. Han kom på en 16. plass.