Ståle får julehilsen for sin innsats og engasjement for fotballen i Dombås Idrettslag.

– Med alle de timene han har lagt ned for Dombås IL opp gjennom flere år, både i form av arbeidstimer og i styret, så fortjener han det virkelig. Vi trenger slike engasjerte sjeler som Ståle og kona hans, Gro, skriver Tone Ødegård i nominasjonen.

Med som ungdom

Det er vel 13 år siden Ståle engasjerte seg i fotballen. Da startet eldste sønnen Hans André på fotball som 7-åring. Siden da har det blitt mange dugnadstimer både på han og Gro.

– Ståle har timene sine på Myra og for fotballen, Gro har gjort mye hun og. Ståle har vært med å satt opp klubbhuset, og har ansvaret for å holde i stand banen, utdyper Tone.

Neste mål er hall

Ståle var selv aktiv fotballspiller frem til han var 16 år. Nå har han vært med på å bygge klubbhus, og holdt banen ved like og merket banen til kamper.

– Klubbhus har vært savnet, det har vært brukt mye, forteller han.

Han ble overrasket og rørt over julehilsenen.

– Dette var en gledelig overraskelse. Jeg er ikke alene om alt arbeidet. Jeg vil gjerne dele hilsenen med noen til. Det er skummelt å begynne å nevne navn, men Geir Hagevold har vært med mye. Og det er mange flere, forteller Ståle.

Neste mål for fotballgruppa er å få opp hall. Arbeidet har vart i mange år, og etter planen skal den stå klar i løpet av få år.

– Det er blitt et stort miljø. Det har vært et svært aktivt styre de siste årene, roser Ståle.