På nordsiden av bygget der Fjellsenteret holder til på Dombås, har det den siste tiden dukket opp en ny dør. Innenfor døren har det vært hektisk aktivitet, for å sette i stand en ny frisørsalong.

- Selve lokalet er ferdig, så nå gjenstår bare interiør og produkter, forteller Linda.

Flytter tilbake

Hun har jobbet som frisør i seks år, de siste tre og et halvt årene i Steinkjer. Nå har hun og kjæresten, som har fått jobb hos Rundtom møbelfabrikk, flyttet til Dombås. Linda hadde også behov for en jobb, og da var frisøryrket et ganske selvfølgelig alternativ.

- Det er jo dette jeg vil drive med, sier Linda.

Glad i yrket

Frisøryrket har alltid interessert henne, og hun startet på utdannelsen allerede som 16-åring, men gikk skolelei og fant på andre ting. For noen år siden gikk hun imidlertid tilbake til skolebenken og fullførte frisørutdannelsen, og det har hun ikke angret på.

- Alt ved fagfeltet interesserer meg. Jeg storkoser meg og synes det er artig å drive med, sier Linda smilende.

Allsidig tilbud

Tilbake på Dombås vurderte hun ulike lokaler, og oppdaget snart at det var avertert ledige lokaler på Fjellsenteret.

- Eierne har vært helt suverene. Jeg ønsket meg blant annet egen inngang, og det har jeg fått, roser Linda, som i tillegg til å være både dame- og herrefrisør, kan farge vipper og bryn, samt ta hull i ørene.

- Og så skal du ikke se bort fra at jeg tar flere kurs, slik at jeg kan ha et enda bredere tilbud, etter hvert, sier hun.

- Håper det er rom

Hun har som mål å åpne salongen 1. desember, for å få med seg førjulstiden. Salongen er langt fra den første frisørsalongen på Dombås, noe hun er veldig klar over.

- Det er allerede mange veletablerte og dyktige frisører på Dombås, men jeg håper at det skal være rom for en til, sier Linda, som tidligere hadde flere lokale kunder, da jobbet på Otta.

- Nå vil jeg ønske både gamle og nye kunder velkommen, avslutter hun.