De ansatte ved skolen skulle ha ansvar for første adventssamling, og dro like godt i gang sin egen versjon av internettfenomenet ”Gangnam style”, til stor jubel og høylydt latter fra elevene.

- Vi ville avslutte denne samlingen med et rocka innslag. Valget falt på ”Gangnam style”, da vi visste at dette var noe som elevene kjente til, forteller nestleder ved Dombås skole, Linda Haugen.

Alle ansatte med

Dansetrinnene fant de på musikknettstedet Youtube, men utforming, filming og redigering har de ansatte gjort selv.

- Det at alle de ansatte var med, gjorde det ekstra artig, sier Haugen.

I videoen som de ansatte ved Dombås skole har lagt ut på Facebook, ser man både rektor, lærere, assistenter, vaktmester, renholdspersonell og kontoransatte i sving, bokstavelig talt. Ingen av elevene visste noe på forhånd, men det var liten tvil om at man her traff spikeren på hodet.

- Vi synes det er artig å kunne vise en annen side av oss selv; at vi ikke tar oss selv så høytidelig, sier lærer Hanne Mette Engen.

Internettfenomen

”Gangnam style” er en sørkoreansk popsang fremført av den 34 år gamle rapperen PSY. Etter at videoen ble introdusert på musikknettstedet Youtube i juli i år har den spredt seg som en farsott over hele verden. Per 24. november var den blitt vist utrolige 800 millioner ganger, og er dermed den mest viste videoen på nettstedet.

Gangnam er en svært rik og trendy bydel i den sørkoreanske hovedstaden Seoul og videoen ”Gangnam style” viser til den luksuriøse livsstilen der. Videoen er parodiert av utallige fans, nå også på Dombås skole.

Kilde: Wikipedia

Her er videoen