Siste helga i januar forvandles vanlige barn til superhelter, skomakere og prinsesser på Dovreskogen. Det er tid for årets maskerade!

- Kom igjen, `a!

Brått farer det fire-fem superhelter både med og uten kappe forbi oss. Akkopagnert av toradergruppa Ganglaget holder de hardt arbeidende heltene pulsen oppe, runde på runde, under den tradisjonelle maskeraden som grendahuset Skogvang er arrangør av. Litt roligere er tvillingbudeiene Ida og Maia, som i en alder av drøye fem måneder klokelig holder seg på foreldrenes fang. I søte små råndastakker betrakter de storesøstrene og andre utkledde unger med store øyne.

Slitne og glade

Ganglaget tar pause, og både prinsesser, hefalomper, skomakere og indianere benytter anledningen til å fylle tanken med brus og pølse. Fristende muffins omdannes til rå muskelkraft, og når musikken drar i gang en svingom, er tempoet igjen upåklagelig. Om litt viser de maskerte seg fram for både arrangør og publikum, og tiden er inne for premieutdeling. Arrangøren har gjort et flott grep, de trekker de fem pengepremiene på inngangsbilletten istedenfor å premiere antrekk. Det er all grunn til å rose arrangøren for dette. Til slutt får alle hver sin godtepose, og slitne synker ungeflokken ned foran scenekanten der ikke engang herlighetene i posen hjelper på energien. Så er det bare å vente til neste år, da er det på`n igjen!

Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga