Kristine Haugen Linderud knuste konkurrentene under kretsmesterskapet i normalprogram i Vingelen i helgen.

Dombås-skiskytteren Kristine Haugen Linderud (15) imponerte sterkt med feilfri skyting og størst fart i sporet under kretsmesterskapet for Nord-Østerdal i Vingelen. Linderud slo alle i jentene i både 15-og 16-årsklassen og var den eneste i kretsmesterskapet som skjøt fullt hus. Dombås-jenta kom i mål hele ett minutt og 48 sekunder foran nummer to.

Flere pallplasseringer

Også flere Dombås-løpere fikk plass på pallen under helgens mesterskap. I 12-årsklassene gikk Jørgen Dalum og Juni Arnekleiv inn til overlegne seiere i henholdsvis gutte- og jenteklassen. I 11-årsklassen Kristoffer Sverdrup på andreplass, kun fire sekunder bak vinneren, mens Olav Dalum ble nummer ni. Andreplass ble det også på Erlend Sverdrup i klassen menn 18 år.

Tredjeplass ble det både på Margit Hågå i 13-årsklassen, Henrik Sverdrup og Maja Arnekleiv i 14-årsklassen og Anders Rudi i klassen menn 20-21 år. Også de som havnet utenfor pallen gjorde en god innsats. Mats Kullungstad ble nummer åtte i Gutter 13 år, Aleksander Lyngen og Elianna Brøste Nørstegård ble begge nummer sju i 14-årsklassene, og Mari Sverdrup var kun tre sekunder fra å få plass på pallen sammen med Kristine Haugen Linderud, men endte på fjerdeplass.

Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga