Andre helgen av Otta cup er vel gjennomført, både på banen og utenom.

- Alt går etter planen. 140 lag er med denne helgen, noe som er litt færre enn i fjor. Men det gjør at vi slipper nattspilling. Det er dumt at det blir så sent, selv om vi ønsker mange lag, sier Knut Romsås Breden, leder for Otta cup.

- Her oppdaterer vi nettsiden fortløpende med bilder og resulater, og det er nokså mange som følger med fra andre steder, sier Per Ivar Kleiven, på vakt i resultatservicebua.

- Dette har voldsomt mye å si for idrettslaget, og det gir betydelige økonomiske bidrag. Dette er også med på å løfte dugnadsånden, og det involverer både foreldre sponsorer og andre velvillige partnere, sier Kleiven.

- Det er den 28. sesongen med Otta cup, og det er en merkevare som betyr noe. Det er lag her fra fem fylker, mange klubber har reist langt for andre helg på rad. Vi ønsker oss at flere lokale lag stiller opp, det skaper engasjement og liv på tribuna. Mange mener Otta cup er spesiell, siden alle kampene foregår på samme bane, sier Breden.

Mye rundt

I tillegg til selve fotballen er det også mye annet som skjer. Det er fellesmåltider, disotek, kino og åpen svømmehall. Tre gutter har svømmebassenget helt for seg selv lørdag ettermiddag.

- Det er første gangen vi er. Vi har tapt kampene, men alt er egentlig bra for det, sier Eirik Sørjord, Tobias Berg og Vegard Kjenstad, som spiller for Snåsa.

- Både det sosiale og fotballen er viktig, og her er det egentlig ganske sentralt til butikkene også, sier guttene.

- Det bruker å være mange som benytter seg av svømmehallen, den første cuphelga var det mye folk, sier badevakt Ann Kristin Dalen.

Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga
Foto: Lokalavisa Vigga