Arne ble nominert av lagkamerat på Old Boys, Per Ivar Råtrø, men hele laget støtter nominasjonen. Per Ivar begrunner nominasjon med at Arne alltid stiller opp for Hans Morten, og henter han og tar han med på trening.

– Hans Morten storkoser seg på trening, og etter kafebesøk kjører Arne han hjem igjen, da kan klokka fort bli mellom 11 og 12 om kvelden, skriver Per Ivar i begrunnelsen.

Kom i forkjøpet

Hans Morten har spilt fotball og vært fotballtrener i flere år, og spilte selv på Old Boys-laget. I 2000 fikk han diagnosen multippel sklerose (MS), og sitter nå i rullestol. Datteren Linda Slette forteller at hun også setter stor pris på initiativet til Arne.

– Jeg skulle til å nominere han til julehilsen selv, men Per Ivar kom meg i forkjøpet, sier hun.

Old Boys trener to ganger i uka, men det hender seg det blir noen skader, og da er det gjerne med noen yngre for å få lag til treningene.

– Setter pris på gesten

– Vi ser hvor godt Hans Morten har av å være med på treningene, og vi synes dette er stort av Arne. Vi i Old Boys setter stor pris på den gesten han gjør, beskriver Per Ivar.

Arne er beskjeden når vi overrekker hilsenen, men blir tydelig rørt.

– Det er en glede å ha med Hans Morten på laget. Dette er ikke noe voldsomt, jeg skal jo på trening likevel, vi er flere som hjelper til, sier han.