Regissøren er allerede på plass, og nå har Sel Teaterlag også fått med seg fjorårets hovedrolleinnehavere.   I rollen som Kristin finner vi for andre gang Gunnhild Sundli, tidligere frontfigur i folkrock-bandet Gåte, skuespiller på Trøndelag teater og nå klar med ny singel ”Gi mæ fred”.I rollen som Erlend kommer Terje Skonseng Naudeer også tilbake. Naudeer fikk sitt gjennombrudd som Roland i TV-serien ”Himmelblå”, han er for tiden hovedrolleinnehaver i stykket ”Den stygge” ved Haugesund teater.

Utvikling

Svein Gundersen, som har manus og regi, arbeidet med Gunnhild og Terje også i fjor,og at de takket ja til å spille hovedrollene en gang til, gjør at spelet blir enda bedre i år, mener teaterlaget.                                                                                                                                       – Vi gjorde store grep før forestillingen i fjor, blant annet ved å få skrevet om hele forestillingen. At vi får med oss de samme nøkkelpersonene i år, gjør at forestillingen kan videreutvikles. Samtidig kjenner hovedrolleinnehaverne og regissøren hverandre fra forrige forestilling. Den tryggheten vil føre til at vi vil få se enda mer av personligheten til Kristin og Erlend i årets forestilling, forteller Reidun Aasgaard i Sel teaterlag

Billettsalget er allerede i gang, og teaterlaget kan fortelle om stor interesse allerede.

– Det er også mange overnattingssteder som ser verdien av spelet og som tilbyr spesialtilbud med overnatting og billetter, sier Aasgaard. Årets Kristinspel blir nummer 12 i rekken.