På en solid førsteplass er moskus-saken som er lest av ikke mindre enn 14 108 unike brukere og 19 455 totale visninger.

Saken handler om familien Gramshaug som var på tur med bilen, men ble stoppet av denne karen som lå i tur- og sykkelvegen ved Vålåsjø.

Se bildet på toppen.

Bilen var parkert ved bommen et stykke fra hytta, hytta ligger omtrent midt på langsiden av Vålåsjøen.

– Moskusen hadde lagt seg til cirka 200 meter borti vegen, så vi droppet å gå forbi, sier Katrine Gramshaug.

LES SAKEN HER: Moskus til besvær

Nest mest på lista, med 6 058 unike brukere og 9 732 totale visninger, er traktorulykke.

En mann ble sendt til Sykehuset innlandet, Lillehammer, etter en utforkjøring med traktor. Ulykken skjedde ved Jora grustak.

LES SAKEN HER: Til sykehus etter traktorulykke

Den tredje mest leste saken på vigga.no er dyretragedien på Lesja. Den har 5 199 unike brukere og 8 838 totale visninger.

Brannmannskap og politi fikk melding om en brann ved 9-tiden fredag morgen. Brannsjef Åge Tøndevoldshagen forteller at da de var kommet på stedet var fire kyr reddet ut av fjøset. Besetningen var på mellom 40 og 50 amme- og melkekyr, men resten var ikke til å berge. De fire kyrne som var reddet ut måtte avlives på grunn av røykskade, etter å ha blitt undersøkt av veterinær.

LES SAKEN HER: Dyretragedie på Lesja

Neste på Lista er Lannem Silje-saken. Den ble lest av 4 640 unike brukere og 8 171 totale visninger.

For to uker siden begynte Lannem Silje å trene seg opp igjen. Ola Skrugstad (78) er igjen ved tømmene, og føllet Stina følger med.

– Foten er finfin. Derfor er jeg av den formeningen at får hun nok krefter, vil den holde lenger. Når de ikke har krefter og motet er for stort, det er da de skader seg, sier han.

Se video av Lannem Silje i linken nedenfor

LES SAKEN HER: Lannem Silje i farta igjen

Den femte mest leste saken på lista er også om Lannem Silje. Den ble lest av 4 269 unike brukere og 6 959 totale visninger.

En ny traver er født på Dovre, og moren er unikumet Lannem Silje.

Linerla tripper på låvebrua og elghunden Mia gjør av full hals da Lannem Silje kommer ut fra stallen med lille Lannem Stina, som får se dagslys for første gang. Det er bare fire timer etter fødselen da Vigga får være med og hilse på den nyankomne.

LES SAKEN HER: Lannem Silje er mor