Av Dan Gaute Korsvold

- Jeg er veldig fornøyd med seieren, med tanke på grunnlaget vårt før denne kampen, forteller Ole Skaufel, trener og keeper for Dombås 2.

Jevn førsteomgangDet ble en jevn første omgang, der Dombås 2 var nærmest anført av en meget god Szymon Beltrovski på venstrebacken. Hjemmelaget traff tverrliggeren og hadde også noen flere gode muligheter før pause. Øyer/Tretten var heller ikke uten sjanser, men forsvaret til Dombås 2 fikk ryddet unna og lagene gikk til pause på 0-0.

- Jeg er fornøyd med hvordan kampen gikk, i og med at resultatet mot dette laget i vårsesongen ikke var veldig bra, sier Skaufel.

Tok kontrollenI andre omgang fikk hjemmelaget mer kontroll på kampen og 20 minutter ut i omgangen kom den forløsende 1-0 scoringen, signert Tsegaye Hailu Balcha. Scoringen gjorde at Dombås 2 fikk god kontroll på kampen og Øyer/Tretten fikk ikke til noe som helst utover i omgangen. Ti minutter før slutt fikk hjemmelaget muligheten til å gå opp i 2-0 på straffe etter at Hailu Balcha ble felt innenfor 16-meteren. Jørgen Myhren fikk æren av å sette ballen i mål, og dermed ledet Dombås 2 med to mål. Det skjedde ikke så mye mer de siste ti minuttene før Øyer/Tretten reduserte på overtid, og satte et visst trykk på hjemmelaget. Dombås 2 holdt unna å kunne juble for sin første trepoenger i høstsesongen.

- Vi er veldig fornøyd med prestasjonen og resultatet i dag. Som sagt har vi hatt et dårlig treningsgrunnlag før dagens kamp, men dette blir bedre utover, når alle blir samla utover høsten.

Holde plasseringenDombås 2 håper å holde plasseringen sin på tabellen etter fredagens seier. De gikk forbi Øyer/Tretten og befinner seg nå på fjerde plass i 6. divisjon avdeling 1, før kampene fortsetter utover høsten.

- Vi håper å holde oss der vi er nå. Vi skal være vanskelige å slå på hjemmebane i år, og vi visste at vi kunne få et godt resultat i dag, selv om bortekampen var vanskelig, sier Skaufel.

Dombås 2 sin neste kamp er hjemme mot Heidal lørdag 25. august.