Dombås-gutta var tydelig kampklare da dommeren blåste i gang elitekvalifiseringskampen på Vinstra. Det var full pinne helt fra start, og begge lag viste gode takter og kjempet godt. Til slutt var det Vinstra som kunne innkassere tre poeng etter 1-0 seier.

Glimrende forsvar

- Jeg er imponert over gutta i dag, sier Stian Ovrum, som trener Dombås G-16 sammen med Fredrik Flateng. Siden nyttår har de trent tre ganger i uken. De har også trent sammen med det nyoppstartede A-laget på Dombås, og flere av spillerne har også drevet med en del egentrening.

- Forsvaret spilte glimrende, forteller Ovrum, og fremhever spesielt Bjørn Andre Rundtom som en bauta bakerst. Daniel Lindsø gjør en solid jobb, og med klassespill av Sindre Flateng mellom stengene, gjør de det umulig for Vinstra å sette mer enn ett mål. Vinstra har mulighet til å øke ledelsen da de får straffe, men keeper og kaptein Sindre imponerer stort og redder også denne.

Godt arbeid framover

- Forsvarspillet var knallbra, men også framover på banen fungerte det veldig godt. Det var kun uflaks og marginer imot oss som gjorde at spissen vår, Joachim Pedersen, ikke fikk puttet minst ett mål, avslutter Ovrum.

Neste kamp i elitekvalifiseringen er mot Lillehammer søndag 11. mars på Otta.