Norgescuprenn i sprint og fellestart og NM i mix-stafett ble arrangert i Mo i Rana av Bossmo og Ytteren Idrettslag.

Norgesmestere i stafett

Søndag kunne skiskytterne Jo Brøste Nørstegård, Juni Arnekleiv og Håvard Kne Galåen fra Nord-Østerdalen skiskytterkrets gå til topps på pallen. Trioen ble norgesmestere i mix-stafett klasse 17-18 år. Arnekleiv startet stafetten, og da Kne Galåen gikk inn til mål, var det 11 sekunder foran andreplassen. Flere lag hadde feilfri skyting, inkludert vinnerlaget.

Buskerud skiskytterkrets tok andreplassen, og Oslo og Akershus skiskytterkrets tok tredjeplassen.

Dombås IL-løper Henrik Sverdrup var med på stafettlaget til kretsen i klassen 17-21, de gikk inn til en 21. plass.

Leder cupen

Lørdag var det sprint for jentene. Juni Arnekleiv tok en 2. plass under fellestarten fredag, og gikk inn til en tredjeplass under sprinten lørdag. Klubbvenninnen Veronica Berget Doseth gikk inn til en 19. plass i samme klasse.

Seieren gikk til Marthe Kråkstad Johansen fra arrangørlaget, og andreplassen til Hilde Fosse fra Voss skiskytterlag.

Arnekleiv leder fortsatt norgescupen i sin klasse etter helgens prestasjoner. Hilde Fosse og Sigrid Bredde Vig klatret opp på cup-lista etter helga, og ligger litt over 30 og 40 poeng bak Arnekleiv.

Nest siste cuprenn

Mari Sverdrup gikk inn til en 8. plass i sin klasse under sprinten lørdag, og ligger på en 9. plass i norgescupen sammenlagt.

Stafettvinner Jo Brøste Nørstegård gikk inn til en 25. plass under fellestarten lørdag, og ligger på en 7. plass i norgescupen totalt.

Det er igjen én cuprunde den siste helgen i februar, før finalen som holdes på Dombås uken etter påske.

Juni Arnekleiv (t.h.) på pallen etter tredjeplass på sprinten. Hilde Fosse (t.h.) tok andreplass og Marthe Kråkstad Johansen tok førsteplass. Foto: Bossmo og Ytteren IL