Kokkekampen ble holdt under bedriftsmessa i Vågåhallen, og det var 8 ungdomsskoler som stilte fra 6 forskjellige kommuner. Dovre, Lesja, Sel, Vågå, Lom og Skjåk var alle representerte. Både Lesja og Lesjaskog stilte med hvert sitt lag, men det var Lesja Skole som gikk til topps og stakk av med seieren.

Lærer i mat og helse på Lesja, Melissa Skeie Brøste, var med som lærer for første gang, og var svært fornøyd med seieren. Det var også vinnerlaget, som besto av Ane-Marie Berget Harleand, Eline Hole Joramo, Anton Cornelius Nilsen og Jørgen Torstad.

Hvert lage måtte lage en schnitzel av Hareford okse, servert med remulade, glaserte rødbeter, råkost-salat og valgfritt tilbehør av mandelpotet. I tillegg måtte lagene lage sin egen dessert, men den måtte bestå av prim fra Heidal Ysteri og egg fra Ramstad gard.

Skjåk kom andreplass, og Lom og Vågå delte tredjeplassen.